Casual Dining naast het Vondelpark en op het Spui

 


Van Baerlestraat 5 te Amsterdam Oud-Zuid (Museumkwartier)

Spui 15 Amsterdam Centrum

 

The Seafood Bar is een hedendaags concept dat staat voor Casual Dining in een ongedwongen sfeer waar u de hele dag door gewoon binnen kan lopen, uw keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die The Seafood Bar u te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.

 

The Seafood Bar werkt uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade  en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt.
Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.

 

The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.


U kunt The Seafood Bar vinden in de Van Baerlestraat 5, een van de mooiste straten van Amsterdam, met het Vondelpark naast de deur en op een steenworp afstand van het Rijksmuseum!

 

The Seafood Bar kunt u ook vinden in het centrum van Amsterdam op Spui 15!

 

 

 

 

Twitter